OM ELIANA HUNTER
OM ELIANA HUNTER


VISIONEN
Målet och visionen för Eliana Hunter har redan från starten varit att kunna leverera marknadens i särklass bästa hårförlängningar. Efter drygt 2 års förberedande arbete därav drygt 1 år för hitta den kvalité som vi eftersträvade, gjordes tester och provinköp från drygt 50 olika leverantörer. Eliana Hunter ® är ett registrerat varumärke och företaget grundades 2012, ägs av ImSeb Reklambyrå och erbjuder ett unikt sortiment av Virgin Remy hårförlängning och- hårprodukter till kvinnor mellan 18-55 år på nätet. Eliana Hunter ® är varumärket med marknadens bredaste utbud av kvalitativa hårprodukter inom produktområdet Virgin Remy, med dess variation av texturer och längder.
Verksamhetens kärnkoncept är att utveckla kvinnors självkänsla och uppmuntra deras inre ambitioner genom att förse dem med hållbara skönhetsprodukter som förstärker den redan befintliga skönheten. Eliana Hunter ® förstår innebörden av att det yttre ofta har en koppling till det inre och har som avsikt att ta fram det bästa av båda delar.
Varumärket Eliana Hunter ® med ägande och juridiskt namn ImSeb Reklambyrå För kontakt, vänligen maila info@elianahunter.com