Virgin Remy Peruanskt Hår - Hollywoodsvall

Utstråla elegans och lyxighet med 100 % Virgin Remy Peruansk hårförlängning – äkta obehandlat hår med bäst kvalite. Maskin och- dubbelsydd hår träns som också kan användas som clip in hårförlängning. (Clip in spännen kan ni köpa separat hos oss för tillfället som enkelt sys på löshåret.) Hårlängd finns i bl.a. 40 cm, 50 cm och 60 cm. (För fler längder se vår längdguide).

Tillgänglighet: I lager

895,00 SEK

Delbetala från 50 SEK / Mån

Leveranstid

4-6 dagar

Välj önskade längder (1-5) nedan

Kvantitet

Ta hjälp av vår längdguide här

* Obligatoriska fält

(För att börja om på din order tryck på knappen F5)

Produktbeskrivning

Detaljer

Denna hårtextur ger ditt hår volym och en elegant och lätthanterlig frisyr. Med den S-formade kurvan i texturen får du ett lätt vågigt hår som även går att platta spikrak med plattång eller locka med locktång efter önskemål.
Med Eliana Hunters peruanska hår textur kan du räkna med en riktig självförtroendeboost! Håret är fjäderlätt, men ger ändå en naturligt fyllig volym. Håret har en mjuk glans och en silkeslen känsla som passar bra till de allra flesta hårtyper. Håret är mångfunktionellt och bra för dig som gillar att variera din stil. Är det ett långt, vågigt och lent hollywoodsvall som du är ute efter så är detta definitivt rätt val av hår att använda som hårförlängning. Med vår peruanska hår textur kan du räkna med att få blickar att vända åt ditt håll!

Mer information

Mer information

Hårtyp Virgin Remy Peruanskt Hår
Hårlängd 12 inch / 30 cm
Hair Extension Type Weave
HårTextur Vågigt hår
Hårfärg 1b
Hair Weight 0.0950