KVALITÉ
VARFÖR ELIANA HUNTER?


Eliana Hunter har redan från starten inriktat sig på att kunna leverera marknadens i särklass bästa hårförlängningar. Efter drygt 2 års förberedande arbete därav drygt 1 år för hitta den kvalité som vi eftersträvade, gjordes tester och provinköp från drygt 50 olika leverantörer.
Eliana Hunters hårförlängningar har lång livslängd från 15 månader och uppåt, en enkel skötsel och inte minst en mycket vacker naturlig look som särskiljer sig från många andra hårförlängningar. Givetvis kan du behandla det som ditt eget hår, du kan färga det, använda värmetänger eller styla det precis som du vill. Virgin innebär att att det är äkta obehandlat människohår som varken har färgats eller blivit kemiskt behandlat. Detta gör att hårets struktur blir starkare, tåligare och finare. Anledningen till detta är att hårets fjällskikt dvs det yttre skyddande lagret hos hårstrået inte är skadat. Det gör att håret inte trasslar in sig och är minimalt slitet från början.


VARFÖR ÄR DET SÅ HÖG KVALITÉ PÅ HÅRET FRÅN ELIANA HUNTER?
Allt hår handplockas noggrant innan det tas till fabriken och delas in i olika klasser beroende på donatorns ålder, hårets kvalité, volym, och hur slitet håret är i ursprunligt skikt. Det hår som kvalificeras till den högsta och finaste klassen är det håret som blir Eliana Hunters hår. Håret är direkt klippt från samma donatorer som är kvinnor under 25 år. Håret tas sedan in till fabriken där det tvättas med varmt vatten, ångas och blir behandlat med olika oljor och avslutas sedan med hair conditoner innan håret skickas iväg till dig som kund . Eliana Hunters längder kommer alltid från en och samma donator och blandas inte med någon annan typ av hår eller någon annan donators hår. Eliana Hunters hår behandlas inte heller med några kemikalier. Alltsammans medför att håret håller en mycket hög kvalité.


SORTIMENT
Eliana Hunter erbjuder ett stort utbud av Virgin Remy hår med i dagsläget totalt 5 olika texturer, 13 längder och 7 hårtyper. Det motsvarar 455 olika varianter av hårförlängningar. Eliana Hunter erbjuder också topclosure. Eliana Hunter arbetar kontinuerligt för att bibehålla en hög kvalité samtidigt som vi ständigt är uppdaterade för de senaste hårtrenderna.